Bericht versturen

Help elk van klanten Sterk en gezondheidslichaam bouwen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
CHINA Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd certificaten
CHINA Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd certificaten
het product kwam aan & ben ik tevreden.

—— Kevin van de V.S.

Zeer Goede Kwaliteit

—— Sotiris van Cyprus

Jason is zeer nuttig en begrijpend wij had daar een langzaam begin maar werd in het eind uitstekende werk en dankuwel geweest.

—— James van het UK

Het snelle en snelle verschepen en grote mededeling.!! Testend product maar tot dusver kijkt iedereen legit en zal opnieuw gebruiken.

—— Joao van Australië

Van begin tot einde hield de leverancier me bijgewerkt elke stap van de manier, de grote dienst, het grote product en de uiterst professionele dienst. Ik zal opnieuw dit bedrijf voor toekomstige aankopen absoluut gebruiken.

—— John van de V.S.

De leveranciersdienst: Zeer Tevreden Op tijd Verzending: Zeer Tevreden Goede kwaliteit

—— Jason William van Duitsland

Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd

1 2 3 4
Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd
Bedrijf fabriek Laboratoria Certificaten
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Jeujon
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-50,000,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

Shaanxi Jeujon Biotech Ltd wordt gevestigd in Xi'an-Stad, Shannxi-Provincie, China. Nu is het de belangrijke onderzoeker en één van de grootste fabrikant op zowel Pharmaceutials als geavanceerd technisch chemische productengebied. Jeujon is gespecialiseerd in Onderzoek, Productie, Proces en Verkoop. Wij hebben absoluut voordeel wegens sterke onderzoeksterkte, modern beheersysteem en het op de markt brengende team van uitstekende kwaliteit. Er zijn 20 deskundigen in ons onderzoeksteam. Wij dringen in innovatie en opbrengst aan hoog - kwaliteitsproducten. En wij hebben GMP standaardworkshop en voltooien roestvrij extractiemateriaal.

 

De superieure productkwaliteit wordt gewaarborgd door het duidelijke systeem van de 300, 000 niveauairconditioning binnen reiniging, het drogen en verpakkingsprocedures. Wij hebben 2 verkoopafdelingen meer dan 30 mensen en verkopen over de hele wereld onze producten. Wij hebben sterk professioneel onderzoek en ontwikkelingsteam, ook begaafd personeel en volledig uitgerust laboratorium voor kwaliteit het controleren. Divers Opsporingsapparaat is etc. uitgerust in Jeujon, zoals HPLC, GC, Spectrofotometer, AAS, Polarimeter, Autotitrators, BZVincubators, COD Incubators, smeltpuntapparaten.

 

Onze producten worden hoofdzakelijk verkocht aan apotheekbedrijf en gezondheidszorgbedrijf in zowel China als in het buitenland, zoals Europa, de V.S., Rusland, Canada, Australië, Verenigde Arabische Emiraat, Thailand etc. Voor de behoeften van de klant, OEM wordt de dienst ook geleverd. Als u een goed plan in nieuw productproductie maar gebrek aan laboratoriumapparaat en menselijke hulpbron hebt, zijn wij blij aan sovle dit probleem voor u. Onze bedrijfszaken zijn gebaseerd op Eerlijk, Betrouwbaar, constant verder te gaan en Wederzijdse Winst te bereiken. Hoop oprecht om uitwisselingen en samenwerking met vrienden van zowel huis te versterken en in het buitenland.

Contactgegevens
Shaanxi Jeujon Bio-Tech Ltd

Contactpersoon: jason

Tel.: +86 17792557883

Direct Stuur uw aanvraag naar ons